Telfrar – traverser från Binar Quick-Lift Systems

Traverser av märket Telfer från företaget Binar Quick-Lift Systems har tack vare sin säkerhet, precision och anpassningsbarhet blivit synonymt med produkten. En telfer eller telfrar är smarta lyftanordningar som förflyttas tack vare takskenor. Det finns flera fördelar med att utrustningen kan flyttas via skenor i taket. En är att rummet nyttjas maximalt. Golvet kan användas till annat. En annan är att dagens tekniska lösningar för manövrering resulterar i hög tillförlitlighet när det gäller precision. Detta på ett förhållandevis enkelt och smidigt sätt.

Traverser från Binar Quick-Lift Systems kan dessutom användas i lokaler som har andra typer av skensystem; de kan anpassas till andra system av skenor, vilket torde utgöra en tacksam besparing utifrån kundens perspektiv.

Högkvalitativa telfrar från Binar Quick-Lift Systems

Binar Quick-Lift Systems erbjuder telfrar av hög kvalitet. Nyckelord för dessa traverser är driftsäkerhet och hållbarhet. De är lätta att använda, följsamma samt resulterar i hög precision. De resulterar i att lyft kan effektiviseras, det går snabbt och kan utföras på ett säkert sätt. Således även kostnadseffektivt.

Anpassad lyftanordning utifrån kundens behov

Du som kund får en skräddarsydd lösning som passar just din verksamhet. Binar Quick-Lift Systems lösningar är effektiva, inte minst utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Tala om dina behov och önskemål rörande lyftutrustning, så får du en anpassad lösning som troligen överträffar dina förväntningar.

Modeller

Telfrar finns i två modeller, den ena heter QL R, Quick-Lift Rail, med en lyftkapacitet på 125 kg respektive 300 kg. Förflyttningen sker manuellt i höjd- och sidled med hjälp av ett handtag och armrörelser. Den andra modellen går under beteckningen QL D, Quick-Lift Driven, och har en lyftkapacitet på 300 kg. Denna modell är oerhört följsam och smidig, den ger respons på även små rörelser från operatören. En oerhört effektiv modell för den som opererar i en stor lokal och behöver en snabb, säker och pålitlig lösning.

admin