Hur fungerar en e-cigg?

Är du redo att sluta röka men känner att du helt enkelt inte bara kan fimpa utan kanske behöver ett hjälpmedel efter vägen? Då ska du spana in e-cigg. Detta är ett fantastiskt hjälpmedel när man vill sluta röka. En e-cigg påminner till stor del om en vanlig cigarett. Du inhalerar som vanligt och andas ut som vanligt. Skillnaden är dock att istället för att röka tobak kommer du att röka e-juice. Det innebär att du kommer att andas in vattenånga som har nikotin i sig. Dock skippar du direkt alla de giftiga substanser som finns i tobak och andas endast in nikotin. Nikotin i sig är beroendeframkallande men det är inte farligt så länge som det inte intas i abnormt stora mängder. Därför behöver du inte oroa dig när du röker e-cigg. Du kommer efter att du har bytt till e-cigg kunna välja mellan många olika smaker som exempelvis jordgubbe och coca-cola på din e-juice. Det gör att det är roligare att sluta röka. Givetvis finns även vanliga smaker som exempelvis tobak tillgänglig.
eliquid-3576069_640

I och med att du fortfarande får nikotin i dig kommer det att bli enklare för dig att bryta vanan med att röka vanliga giftiga cigaretter och du har därmed en större chans att sluta. Du kan eftersom välja e-juice med en lägre nikotinhalt i sig tills dess att du har slutat helt. Du kan röka vart du än befinner dig när du röker e-cigg. Anledningen är nämligen att vattenångan som du andas ut inte är skadlig för dina nära och kära. Därför riskerar du inte längre att utsätta någon för passiv rökning och du kan röka med gott samvete. Många väljer att endast byta till e-cigg istället för att sluta då de fortfarande tycker om njutningen som en cigarett ger en. Med E-cigg behöver du inte välja.

admin