0

Saxbord hjälper till

I industrin så förekommer det ofta många tunga lyft. För att få hjälp med dessa tunga lyft så kan man ta hjälp av olika saxbord.

I industrin så blir det många tunga lyft och många ryggar och axlar som får ta stryk. Med saxbord kan man hissa objekt upp och ner beroende på vad man behöver, vilket kan avlasta de ryggar och axlar som påverkas av de tunga lyften. Saxbord har ett stort användningsområde och kan lyfta allt från lättare objekt upp till ett objekt på över 10 000 kilo.

bdlift

Olika typer av saxbord

Saxbord finns i många olika varianter. Det finns saxbord som är platsmonterade och de finns mobila. Beroende på vilket behov man har så finns det lågbyggda saxbord som går att lyfta en liten bit och sen finns det höjdsaxbord som är lämpade för högre lyft. För att investera i rätt bord så ska man tänka på vilken vikt, vilken lyfthöjd och vilken längd man behöver på saxborden men även hur ofta man lyfter varje timme. Är det så att man lyfter väldigt frekvent så kan man välja att utrusta saxbord med Heavy Duty. De olika saxborden kan anpassas efter kundens och verksamhetens behov.

Tillbehör

För att få ett perfekt skräddarsytt saxbord så finns de bra tillbehör att köpa till. För att nämna några så finns det rullbana, fotocell, avrullningsskydd, lastklaff och skyddsräcke. Skyddsräcke är perfekt ifall man använder saxbordet som arbetsplatsform eller om man anser att gods har en risk att ramla av vid ett lyft. En lastklaff använder man som en överbrygga antingen till en lastkaj eller kanske en lastbil.

Det finns ett brett utbud med olika lyftutrustningar och med den utvecklingen och behovsanpassningen som finns idag kan kunder lätt välja och få precis vad de behöver. Marknaden erbjuder produkter med höga krav på miljö, funktion och säkerhet för ett bra pris.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.